eladó házak 15 millióig


Hogyan add fel eladó házak 15 millióig hirdetésed?

Tudnivalók a hatásos hirdetésfeladáshoz.
Buktatók, amik miatt nem fogják a hirdetésed megnézni, tanácsok a Ingyenes apró csapatától a jobban látogatott hirdetések, gyorsabb és hatékonyabb Eladás / Keresés eléréséhez.

A hatásos apróhirdetés feladás:

  1. A hirdetésedhez ha lehetséges, mindig mellékelj képeket, hiszen akár 8-10x több felhasználó kattint a fényképes hirdetésekre. A kép nélküli ingyenes hirdetés elbizonytalanítja a látogatókat.
  2. Hirdetésed címe legyen lényegre törő, figyelemfelkeltő, mint például: eladó házak 15 millióig. A részleteket a hirdetés leírásában meg tudod adni, nem kell mindent a címébe írni.
  3. Mindig írj hosszú leírást a hirdetés feladásakor, hiszen ezzel is az érdeklődők bizalmát nyered el. Hidd el megéri, megtérül az erre szánt időd.
  4. Újítsd meg a hirdetést! Ez azért fontos, mert a listákon így újra előre helyezheted a hirdetést, így az rögtön a kiemelt hirdetések után fog megjelenni.

5.Add meg a lehető legtöbb paramétert a hirdetésfeladás folyamán. A szöveges leírás mellett az igényesen és részletesen kitöltött adatlap az, ami a látogató bizalmát elnyeri.

  1. Ha kevesen nézték meg a hirdetésed, akkor használj kiemeléseket, a Kiemelt apróhirdetés több látogatót vonz (a jobb pozíciója miatt a listaoldalakon), az ingyenes apróhirdetésekhez képest.
  2. Kövesd a hirdetéseid statisztikáit! Profiloldaladon megnézheted, hogy a hirdetésedet hányszor nézték meg, illetve hányan kérték le a telefonszámodat.
    Ha a hirdetést sok ember látta, de kevesen nézték meg a telefonszámod, akkor változtass a hirdetéseden, engedj az árból, töltsd ki jobban a hirdetésed adatait, tegyél fel több képet.

Hirdetések:

Ingyen Tablet készülékek

 

Mutatunk neked valami igazán hasznos kis hirdetést! Ha szeretnél pályázat útján 150 ezer forint piaci értékű Tablet-PC számítógéphez jutni akkor olvasd el!
Hazai forrásból, több millió forint piaci értékben több tabletet és egyéb szolgáltatásokat is kaphatnak a Magyarországon élők vagy magyar állampolgárok vagy szomszédos országban magyar nyelvterületen élők, akiknek emellett digitális kompetenciát vagy digitális megjelenést és jelenlétet preferálják az életvitelükben.

Ingyen Tabletek mindenkinek a készlet erejéig 

Amazon Fire 7 (2017) ÁLTALÁNOS ADATAI

Megjelenés időpontja: 2017 május
Operációs rendszer: Lollipop (Android OS v5,x)
Min. konfiguráció: Mediatek MT8127, Quad-core 1,3 GHz Cortex-A7, Mali-450MP4
Súly g: 295
Méret mm: 192*115*10
Kijelző pixel: WsVGA 7″ (600*1024) IPS
Kamera felbontása: 2,x Mpixel
Video: 720p HD
Bluetooth: v4,x
Wi-Fi (alap) g/b: v4 – b/g/n
Akkumlátor: Li-Ion 8 órás folyamatos használat

Ezek a hirdetések egész évben is nyitva állnak mindenki számára! Amennyiben megfelelő ez a készülék Önnek tekintse meg az apróhirdetést.

Pályázati hirdetések 

 

PC Számítógépek olcsóbban az apróhirdetési oldalon

Így van némi esélyed olcsóbban hozzájutni kiszemelt konfigurációdhoz!

Nagy mennyiségű PC Számítógép konfigurációk beszerzésének támogatása induló vállalkozásnak, cégeknek, vállalkozóknak, egyesületeknek, alapítványoknak, nonprofit szervezeteknek, intézményeknek, önkormányzatoknak, és magánszemélyeknek

A TEES Nonprofit Kft hozzájárul bármilyen nagy értékű számítógép konfigurációk árához 30-300 ezer forint értékben. Az egységesített pályázati adatlapon válassza ki, hogy részt vesz-e az Eszköz vásárlásának támogatásban.

PC számítógépek hirdetés

 

5 ezer forintért 150 ezer forint? Igen van ilyen mutatjuk!

A pályázatfeldolgozási díj vagy pályázatra való nevezési díj egy egyszeri adminisztrációs költség. Ez egy ugyanolyan egyenértékű szolgáltatás megrendelés mint egy műszaki cikk vagy tanácsadási díj.

Mit kapnak a pályázatifeldolgozási díjjal a vásárlók?

Elsősorban ahogy hangsúlyozzuk az erőforrásainkért versenyezhetnek! Ahogy korábban írtuk nálunk csak drágább “nevezési díjas” pályázatok vannak, így ezen pályázati csomagokon egyenlőre változtatni nem kívánunk!

Továbbá csomagonként FIX soundtracket és egy Greenlight EBOOK könyvet lehet letölteni amely önmagában megéri az árát!

A pályázók 150 ezer és 500 ezer forintpiaci értékű támogatásra lesznek jogosultak!

Beváltom az 5000 forintomat 

 

Szeretnél saját Profi honlapot? Mindezt Ingyen?

Sokan szeretnének honlapot de igazából annyi tényező szerepet játszik abban hogy melyik megoldást is válasszák, vagy milyen technikai paramétereknek kell megfelelni hogy elvesznek a részletekben.

Nem ciki ha kevés a pénzed, de jó érzés mikor majd növekszik az online bevételed!

Érdekel az Ingyen Honlapkészítés 

Online siker

Kezd el most és te is érj el sikereket. Egy szervezet és cég életében mindig fontos a minél szélesebb ügyféltáborral való kommunikáció. Ez egy kötelező elem, ezt kihagyni nem lehet. Felejtsd el hogy van egy Facebook csoportod vagy Facebook oldalad. Sajnos az manapság semmire nem jó, ha csak nem kötöd össze egy igazi honlappal. A honlapon mérheted a látogatókat, az eltöltött időt, a látogatók minőségét, adatbázist építhetsz ami csak a tied, nem a Facebooké például.

 

Laptop Apró

A Greenlight pályázatok keretében korábban több Toshiba Satelit Click mini Laptop készüléket is meghirdettünk.

Nonprofit szervezetünk keresi és kutatja azokat a forrásokat melyek felhasználásával az esélyegyenlőtlenségeket lehet leküzdeni. Pályázatainkon való részvételnél induló vállalkozásnak, cégeknek, egyéni vállalkozóknak, egyesületeknek, alapítványoknak, nonprofit szervezeteknek, intézményeknek, önkormányzatoknak, és magánszemélyeknek szeretnénk támogatást nyújtani, a pályázati forrásainkat maximálisan felhasználni.

Ingyen elvihető Laptopok 

 

Ön erre a szóra keresett? eladó házak 15 millióig Nem, akkor használja a keresőt:

Keresés a legjobb találatok között 

Az itt feltüntet apróhirdetési információk csak tájékoztató jellegűek, azt minden esetben a szolgáltató saját hatáskörében bírálja el és publikálja ki!